R.I.P Dawid en Marika - Reisverslag uit Dublin, Ierland van Renate Linnenkoper - WaarBenJij.nu R.I.P Dawid en Marika - Reisverslag uit Dublin, Ierland van Renate Linnenkoper - WaarBenJij.nu

R.I.P Dawid en Marika

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Renate

03 Februari 2008 | Ierland, Dublin

Graag zou ik nu een vrolijk berichtje schrijven of Kirs, Jenny, Albert en Peter die bij mij op bezoek waren. Maar m'n hoofd staat er niet echt naar. Zij weten het al maar ik kreeg dus gisteren te horen dat twee collega's zijn omgekomen bij een auto ongeluk. Ik heb nauwelijks geslapen en wil eigenijk niet eens weten hoe dat morgen gaat op het werk. Drama, drama.

Volgende blog weer wat lichter en gezelliger!

• 03 Februari 2008 - 16:03

Mumsey:

Wat vreselijk. Ook die foto erbij. Veel sterkte morgen op het werk en probeer toch wat te slapen.
    Mumsey
    xxxxxxxxxxxxxxxx

• 03 Februari 2008 - 16:11

Tom:

Rillingen over m'n rug. Wat erg!
    Houd je haaks en sterkte met het verwerken van dit verdriet, samen met je collega's!

Tom

• 04 Februari 2008 - 11:04

AuntiJ:

Heel, heel triest allemaal. Hierbij vallen echt alle zorgen en kleine angsten in het niet. Als ik nu aan je denk, zie ik een smal, wit gezichtje met grote ogen. Een figuurtje die nog even zwaaide toen wij in de bus stapten en toen gauw wegliep. Ik zou er heel veel voor geven om de klok terug te draaien en de grote schaduw over ons gezellig weekend weg te halen. Kon dat maar. Dan zou ik een lachende Renate voor me zien. En dan waren Dawid en Marika vanmorgen gewoon op kantoor. Gelukkig weet ik dat je goede collega's hebt en dat jullie je er met zijn allen doorheen zullen slaan.
    Love and kisses
    AuntiJ